Werk
Mijn werk

Visuele communicatie & Vormgeving
Jij en jouw product of dienst zijn uniek. Maar is dit ook zichtbaar voor de klant? Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste uitingen, zodat het verhaal achter jouw merk ook zichtbaar wordt voor de klant. Welke uitingen dit zijn, hangt af van jouw doelen. Ben je op zoek naar een logo of een gehele huisstijl? Of ben je op zoek naar een uniek ontwerp voor jouw online en offline uitingen zoals social media templates, kaartjes of posters? Ik help jou graag!

Papers
Een ontwerp om jouw boodschap duidelijk te maken of een ontwerp voor een speciaal moment in je leven, alles kan. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje, folder, cadeaubon of poster om de ontvanger op de hoogte te brengen van jouw boodschap of speciale moment. Ik ga graag voor je aan de slag om jouw boodschap of onvergetelijke moment te versterken met een uniek ontwerp.

Stories
Iedereen draagt een uniek verhaal met zich mee. Ik vertaal het verhaal achter jouw merk naar een visuele identiteit. Als creatieveling ben ik er voor jou als je behoefte hebt aan iemand die meedenkt over dit verhaal. Vervolgens kijken we dan samen naar hoe wij jouw verhaal het beste visueel kunnen uiten.

Staat jouw wens hier niet bij?

Geen probleem, dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Vraag mij gerust of ik toch iets voor je kan betekenen. Stuur een mail naar info@papersandstories.nl


Copyright © 2019 Papers and Stories | KvK nummer: 74195840