Referenties

Wat klanten zeggen

“Ik heb verschillende keren samengewerkt met Nikki en zal dit zeker vaker doen! Nikki is een hardwerkende, ondernemende en slimme vrouw die haar afspraken nakomt en altijd klaar staat. Door haar enthousiasme wordt de voor mij saaie en onbegrijpelijke wereld van marketing, communicatie en design een stuk leuker.”
WegnaarOntspanning_folder_PapersandStories
Ik heb voor mijn massagepraktijk folders laten maken door Nikki Op ten Berg van Papers & Stories. Wat een heerlijke ontspannen samenwerking. In onderling overleg de huisstijl bepaald en de folder ontwikkeld. Ideeën uitgewisseld met een prachtige folder als resultaat. Mijn Social Media gaat ze zeker ook doen!
"Wij hebben Nikki benaderd om de uitnodiging van onze bindingsdag te ontwerpen. Nikki staat open voor alle ideeën die je bespreekt en gaat met kleine finesse hiermee aan de slag. Is punctueel, geordend en bereidwillend. Ook staat zij open voor feedback en inbreng vanuit de klant. De mogelijkheid om wat punten in de uitnodiging aan te mogen passen hebben wij als fijn ervaren, daar waar je dan ook samen tot een mooi eindresultaat komt."
Woonboerderij_Westenrijck_PapersandStories

 

 

Nieuwsgierig geworden naar mij en mijn werk? Vul onderstaand contactformulier in of klik hieronder om meer over mij te weten te komen.

Pijltje_PS_2

Let's get in touch!


Copyright © 2019 Papers and Stories | KvK nummer: 74195840